Cricky Nuts nam je već neko vreme najbolji prijatelj kad je reč o bindžovanju. Za vikend će biti lepo vreme, ali i puno vetra, zato spremite svoje omiljene grickalice i zavalite se, jer ostalo je još malo vremena da se odgledaju sve sezone naše omiljene serije, Igre prestola, do 14. aprila kada izlazi poslednja sezona.

Iako su režiseri serije, kao i Džorž Martin, preduzeli neke totalno ludačke mere ne bi li sprečili ˝curenje˝ poslednje sezone na internet, neki spojleri su već počeli da se pojavljuju.

Ako ukucate Game of Thrones u Google pretragu izaše 211 miliona rezultata! Toliko ljudi pričaju o ovoj seriji. Od tih 211 miliona mi smo našli neke teorije koje bi mogle ˝da piju vodu˝.

via GIPHY

Jedna od njih je da Arja neće preživeti. Ok, svima nam je jasno kakva je ovo serija, ali Arja? Stvarno? Pre bismo preživeli da svi zajedno umru i da Beli hodači dođu na Gvozdeni presto nego da Arja umre.

Teorija kaže da će je ubiti Bezlični čovek. Sećate se da ju je u šestoj sezoni (osma epizoda) rekao da je konačno postala Niko, a ona mu je odgovorila da je ona i dalje Arja Stark od Vinterfela? Jedan korisnik Redita tvrdi da će joj to doći glave u poslednjoj sezoni.

Pored ove ima tu još mnogo teorija, milioni verovatno. Samo kad bismo počeli da analiziramo šta može sa Arjom da se desi, pisali bismo ovaj tekst do sutra (nije da bismo se žalili preterano). Arja na Gvozdenom tronu, ali sama; Arja u Vinterfelu, opet svi umrli, a ona sama; Arja smrtno ranjena umire sa Najmerijom; Arja ubija Sersej, ali i ona umire… Mogućnosti su beskrajne.

Komentari glumaca ove serije, takođe, ne slućuju srećan kraj. Kit Harington, glumac koji glumi Džona Snoua je rekao da njegova žena Rouz Lesli (koja je glumila Igrit) nije htela da priča sa njim 3 dana nakon što joj je rekao kako će se završiti serija.

Emilija Klark (glumi Deneris Targerijen) je prošle godine rekla da je nakon čitanja scenarija morala da prošeta ne bi li ˝svarila˝ kraj serije. Ostavila je ključeve i telefon kući i otišla da razbistri glavu. Vratila se kući posle celog dana.

Sve ovo nam govori samo jedno: pogrickaćemo i svoje prste, ne samo Cricky Nuts grickalice kad krene poslednja sezona.

Do 14. aprila ostalo je još vremena, ali nema puno vremena da osvojiš Cricky Nuts paket na našoj FB stranici