Cricky Nuts i godišnji odmor najbolje se slažu. Još ako je tu i neka serija, onda uživanju nema kraja. Svima nam prija kad ležimo sa lap topom na stomaku i gledamo neku dobru seriju, zato evo predloga koje to serije treba pogledati dok ste na odmoru.

1. SLUŠKINJINA PRIČA (The Handmaid’s Tale)

S vremena na vreme pojavi se serija u koju se zaljubi ceo svet. Svi odlepe za njom i samo o njoj možete čuti da se priča po gradu. Posle Walking Dead, Breaking Bad i Game of Thrones, stigla je još jedna, The Handmaid´s Tale. Radnja je smeštena u izmišljenoj repubilici Giled, totalitarnoj i teokratskoj državi koja je zamenila SAD. Natalitet je drastično opao, pa su sluškinje zapravo surogat majke bogatim parovima, bez ikakvih prava. Priča prati Ofred, sluškinju koja pokušava da se oslobodi ovog načina života.

2. ZAPADNI SVET (Westworld)

HBO kida sa serijama, to moramo priznati. Westworld je samo jedna od njih, čija radna se vrti oko robota i ljudske prirode. Prvih 10 epizoda na prvi pogled ne deluju povezano, zato što je cela prilča jedna velika slagalica. Međutim, nakon odgledane druge epizode stvari će vam se činiti malo jasnijim. Westworld je mesto gde žive roboti, koji izgledaju kao ljudi, a ljudi dolaze da se zabave. Sve je dozvoljeno raditi sa robotima, a robot ne sme nikako da povredi čoveka. Stvar kreće da se lomi onog momenta kada roboti počinju da budu svesni šta im se dešava.

3. 13 RAZLOGA ZAŠTO (13 Reasons Why)

Serija za one sa malo jačim želucem. Prva sezona prati priču devojke Hane Bejker, koja je sebi oduzela život zbog nasilja koje je trpela u školi. Pre samoubistva Hana je ostavila pismo Kleju Džensenu, dečku u koga je bila zaljubljena, u kome navodi 13 razloga zbog kojih je sebi oduzela život. U drugoj sezoni radnja prati ljude na koje je Hanino samoubistvo uticalo.

I ovog petka možete osvojiti Cricky Nuts paket na FB stranici radija Signal.