Cricky Nuts grickalice definitivno utiču na naš mozak – totalno smo poludeli za njima! Osim što su zarazne i što super idu uz svaku priliku, bilo da gledate film ili da se šetate po gradu sa društvom, one su zdrave za naš mozak, a evo i kako tačno.

KIKIRIKI:

Samo 50 grama kikirikija dnevno može napraviti značajnu razliku vašem zdravlju. Često ga nazivaju ˝hranom za mozak˝ i odličan je za one koji imaju problem sa koncentracijom i pamćenjem, jer utiče upravo na to. B3 vitamin zadužen je za memoriju, a materija resveratrol kojom je kikiriki bogat, poboljšava prokrvljenost mozga, samim tim i mnogo bolje razmišljanje. Cricky Nuts kikiriki postoji u 2 opcije: prženi i pečeni. I jedan i drugi su prste da poližeš

SUNCOKRET:

Neki naučnici tvrde da suncokret smanjuje šanse kod ljudi od oboljevanja od depresije. To je zato što sadrže materije koje učestvuju u proizvodnji serotonina, hormona sreće. Suncokret, kao i kikiriki, pozitivno utiče na pamćenje. Pun je magnezijuma, što znači da vam može pomoći i kod migrena, visokog pritiska, kao i kod svih ostalih bolova i zamora. Postoji nekoliko vrsta Cricky Nuts suncokreta, šareni ili običan, slan ili neslan, ljušteni ili u opni, pa šta ko više voli da gricka.

BELE SEMENKE:

Koliko belih semenki je dovoljno pojesti za jedan dan? Ako nas pitate – SVE! Naučnici kažu da je 10-20 grama belih semenki dnevno sasvim dovoljno da bi se u organizam unele sve hranljive materije koje semenke bundeve imaju, a potrebne su nam za taj dan. Kao i suncokret, bele semenke utiču na naš mozak, štiteći nas od depresije. Jedno istraživanje je pokazalo da one povećavaju libido. Što se nas tiče, nema boljih od Cricky Nuts belih semenki. Sočne, slane, savršene za grickanje.

KOKICE:

Ima li nešto bolje od opuštajućeg, hrskavog zvuka kokica koje grickamo uz film? Jedino možda otvaranje nove kese Cricky Nuts kokica. Kažu da kokice imaju mnogobrojne dobre strane konzumiranja, samo ne treba preterivati. Pune su antioksidanasa, što znači da čuvaju naše krvne sudove u mozgu i sprečavaju moždani udar. Jedna studija kaže da ti isti oksidansi smanjuju stres. Ko voli sam da koka kokice, tu je Cricky Nuts kukuruz kokičar i stvarno ne postoji bolji kukuruz za kokanje. Za one kojima je cimanje stajanje pored šporeta i mlaćenje šerpe, tu su Cricky Nuts kokice koje su toliko dobre da smo mi jednom zamalo i kesu pojeli (istinita priča).

I ovog petka imate priliku da osvojite PUNU KUTIJU Cricky Nuts hrskavo slanih zanimacija. Treba da rešite rebus na našoj FB stranici, svoj odgovor upišete u komentar posta, a jedan od tačnih odgovora osvojiće PUNU KUTIJU Cricky Nuts hrskavo slanih zanimacija!