Cricky Nuts grickalice osvojila su nam i srca i um. Nema vikenda bez bar jedne kesice suncokreta pogrickane u parku ili odgledane utakmice bez kikirikija. Ovog vikenda pratićemo i Svetsko prvenstvo, ali idemo i na Exit.

Baš je danas ekipa radija Signal slistila ceo jedan paket i u momentima uživanja počeli smo da razmišljamo kako bi to izgledalo kad bi grickalice išle na Exit? Ok, znamo da grickalice nisu ljudi i da na Exitu mogu da završe samo ako ih ponesete sa sobom, ali zato se i zove mašta. Pa evo na kojim stejdževima bi blejale Cricky Nuts grickalice.

MAIN STAGE:

Main stage je rezervisan za najviše ljudi, a ovde bi onda trebale da idu grickalice koje se jedu u najvećim količinama. Za nas je to kikiriki. I pečeni i prženi nestane u roku od odmah, pogotovo ako ima nešto da zalije. Onda možete pojesti i pola kile kikirikija. Samo budite oprezni, što više Cricky Nuts kikirikija pojedete više ćete vode popiti sledeću noć.

DANCE ARENA:

U Dance arenu idemo da se iskačemo i izludujemo, što znači da bi grickalice koje se brzo jedu završile baš ovde. Šta drugo nego kokice? Jedna kesica Cricky Nuts kokica može da se pojede za 35 sekundi (mi isprobali). Ali ne zato što ih ima malo nego zato što su toliko ukusne i zarazne da ne možeš prestati da ih jedeš. Mi njih vidimo kao rejvere Cricky Nutsa.

FUSION STAGE:

Na Fusionu su uvek oni koji mlate glavama, pevaju u glas sa izvođačima i prave šutke. Šta to od grickalica nestane bukvalno čim se stavi na sto? Pa ljušteni suncokret. Čini nam se da ne postoji osoba koja ljušteni suncokret ne jede na sledeći način: otvori kesicu i izruči sve u usta. Zato je Fusion stage ove godine rezervisan za Cricky Nuts ljušteni suncokret.

LATINO STAGE:

Ritmovi koji voze i mesto gde možeš celu noć da đuskaš a da se ne umoriš. Šta to možeš da grickaš celu noć a da se ne prejedeš i da te ne smori? Pa suncokret i bele semenke. Na Latino stejdžu možeš čak i da sedneš i uživaš u muzici, jer postoji Chill Out zona, taman da odgovara svim stanjima u kojima mogu da se grickaju bele semenke i suncokret.

I ovog petka poklanjamo vam Cricky Nuts paket, vi samo treba da skoknete do naše FB strane i odgovorite na pitanje: koliko je težak Cricky Nuts paket? Jedan od tačnih odgovora osvojiće Cricky Nuts paket.