Cricky Nuts ti i ovog petka donosi paket pun hrskavo slanih zanimacija, tvoje je samo da pažljivo ispratiš sva uputstva sa posta na našoj FB stranici. Pored paketa za grickalice donosimo ti i listu za bindžovanje tokom praznika. Najbolje serije uz koje ćeš sigurno pogrickati sve zalihe Cricy Nuts-a u roku od odmah. Sve sa liste smo i sami odgledali, tako da ti pričamo iz iskustva. Pa da krenemo:

1. RIVERDALE

Ako si od onih koji prate sve žive MEME profile na instagramu i stranice na fejsu sigurno si čuo za ovu seriju. Jedna je od najgledanijih u ovoj godini, a nama je i jasno zašto. Drži pažnju iako je tinejdž misterija. Ako ste HC ljubitelji fanova onda će vam glavni likovi biti poznati, jer su zasnovani na Archie Comics. Serija počinje smrću Džejsona Blosoma, sina najbogatije porodice u Riverdejlu, malom mestu u Americi. U početku se mislilo da se udavio u reci dok je plovio sa svojom sestrom bliznakinjom, Šeril, da bi se na kraju ispostavilo da je u pitanju ubistvo. U celu priču se upliću školski drugari Džejsona i Šeril ne bi li rešili misteriju koja je potresla Riverdejl. Treća sezona se upravo prikazuje, a ako budete uporni možete celu seriju odgledati za 3 dana (ako apsolutno ništa drugo ne budete radili)

2. 13 REASONS WHY

Serija o kojoj se pričalo od momenta kada je izašla. Pomalo teška za gledanje jer se bavi temama o kojima se obično ne priča u ovom formatu: vršnjačko nasile, depresija, zlostavljanje i da ne nabrajamo dalje. Iako je tematika poprilično mračna, radnja drži pažnju od prve sezone. Priča se vrti oko Hane Bejker, srednjoškolke koja je izvršila samoubistvo, i Kleja Džensena koji je dobio kasete dve nedelje nakon njene smrti na kojima ona objašnjava zašto je izvršila samoubistvo. Treća sezona je najavljena za 2019. godinu, a da mi ne bismo više dužili vi odgledajte trejler.

3. LA CASA DE PAPEL (MONEY HEIST)

Sigurno ste čuli onu pesmu Ciao Bella. E ta pesma je iz ove serije. Zapravo remiks pesme je iz ove španske serije. Zaludela je čitav svet kad ju je Netflix uzeo. Stvarno umeju da naprave serije za bindžovanje. El Profesor, jedan od glavnih likova u seriji, planira da opljačka Rojal Mint – kovačnicu novca u Britaniji. Za to angažuje grupu ljudi koji dobijaju imena po svetskim gradovima. Plan je jednostavan: ući, napraviti diverziju i izneti 2.4 miliona evra, ali bez prolivene kapi krvi. Naravno da plan nije pošao po planu i ovo bi bilo dovoljno da vam kažemo, a da ne spojlujemo ništa bitno.