Dan kuhinje i mi sa radija Signal smo rešili da te obradujemo ovog leta. Ima li nešto bolje od ukusnog nedeljnog ručka? Ili od savršenog deserta koji jedva pojedemo jer smo se prejeli za ručak? Pa…. baš i ne.

Dobra, ukusna hrana ne zavisi samo od namirnica, nego i od posuđa u kome se hrana priprema. Zato smo zajedno sa Dan kuhinjama rešili da vam poklonimo Bosch indukciono posuđe. Zadatak je jednostavan, treba pažljivo da slušate 98,8MHz sledeće nedelje i kada čujete Dan tajni zvuk javite nam šta ste čuli. Tajni zvuk će biti, na primer, ovakav:

Ili ovako nešto:

Ili možda i ovako:

Kada čujtete Dan tajni zvuk, brzo nam pošaljite svoje ime, prezime i šta ste čuli na 062/744-625. Ukoliko prvi pošaljete poruku možete osvojiti Bosch indukciono posuđe.

Dan kuhinje su, inače, broj 1 kuhinje u Austriji. Prepoznatljive su po svom tipičnom dizajnu, sa kojim uz stručnu pomoć dizajnera u salonima, uvek i za svakoga pronađu pravo rešenje. Pored kuhinja, u Dan salonima možete naći i sve potrebne kuhinjske aparate svetski poznatih brendova.