Dan zaljubljenih – jedan romantičan praznik za sve one koji su ludo zaljubljeni. I sve se vrti upravo oko njih (što i nije čudno, praznik se, na kraju krajeva i zove ˝Dan zaljubljenih˝). E zato mi udaramo kontru!

Svi mi imamo bivšeg dečka ili bivšu devojku o kojima nemamo baš najbolje mišljenje bez obzira na to koliko je vremena prošlo od raskida. Onaj dečko koji ti je rekao da imaš ruke kao njegova mama i da bi mogla da smršaš. Ili ona devojka koja te je prevarila i ostavila preko poruke.

Pošto psiholozi kažu da treba izbaciti đubre iz svog života, i bukvalno i metaforički, mi ćemo ti u tome pomoći. Ove godine za Dan zaljubljenih zaboravi na romantične komedije koje gledaš svakog 14. februara i pitaš se zašto ljubav nije kao na filmu. Od nas ćeš dobiti kesu za đubre, ali, pazi, ova kesa nije obična kesa koju možeš kupiti u bilo kojoj prodavnici. Kesa za đubre koju ti mi budemo dali biće personalizovana – na njoj će pisati ime tvoje bivše ljubavi (ove koju smo opisali gore).

Zato nam pošalji ime svog bivšeg i za dan zaljubljenih dođi kod nas po svoj poklon. Možeš se prijaviti u inbox naše Facebook stranice, u Direct na Instagramu ili na Twitteru. Možeš poslati i sms na 062/744-625, imamo i Viber i WhatsApp. Imaš milion načina, tvoje je samo da pošalješ njegovo ili njeno ime i da pokupiš kesu sledeće nedelje.

Razmisli dobro ko zaslužuje da se njegovo ime nađe na kesi za đubre. Možda čak zaslužuju i svi tvoji bivši ili bivše. Mi smo naše već spremili, sad čekamo tebe.