Dance Park festival počinje 8. juna, a završava se sutradan, 9. juna, u Inđiji, na parkingu Fashion Outleta. Na pola puta između dva rejverska grada, Novog Sada i Beograda, pod vedrim nebom, čeka nas najbolji provod ovog leta. Ako se i dalje razmišljate da li i zašto da vam jun počne baš na Dance Park festivalu, evo vam 5 dobrih razloga.

1. TRI REČI: UMEK, OXIA, TEN WALLS

Dobro, ovo su bile četiri reči, ali shvatate poentu. Ne možete ni da posumnjate da će biti loše, čim se pomenu ova tri DJ maga. A znate li šta je još bolje? Što se Line Up Dance Parka ne završava samo sa Umekom, OXIA-om i Tenom Wallasom, nego će nam stopala utrnuti i zbog bitova Reiniera Zonnevelda, Lee Dobričić, Petra Dundova, Ilije Đokovića i mnoooogih drugih.

2. NE MORAŠ DA RAZMIŠLJAŠ O PREVOZU

Prvi put nećeš morati da lupaš glavu danima i razmišljaš kako ćeš do festivala, ko će doći po tebe i kako ćeš kući. Heineken i Dance Park su organizovali besplatan prevoz za sve one koji vole da se ponašaju odgovorno, tako da možeš slobodno da se opustiš uz koju čašicu više, bezbedno ćeš stići kući. Treba samo da se prijaviš tako što ćeš u mejlu napisati svoje ime i prezime, grad iz kog putuješ i dan za koji ti je potreban prevoz. Sve to pošalješ na besplatanprevoz@dancepark.org i ostane ti samo da se super provedeš.

3. KARTE SU SKORO PA DŽABE

Karta nije ni celih 1000 dinara. Zar je moglo jeftinije? Ako želiš da ideš samo na jedan dan, bio to 8. ili 9. jun, karta će te izaći samo 990, a ako si pravi, istinski rejver, nema šanse da ideš samo jedno veče. Za oba dana karte su 1690 dinara. Još bolje je što možeš da ih kupiš u GigsTix-u ili online, ako ti je cimanje da ideš do GigsTix-a i to na ovom linku bit.ly/DanceParkFestival2018

4. MOŽEŠ DA PLEŠEŠ SA ZVEZDAMA

Sa zvezdama, pod zvezdama, sve je to isto, kad te atmosfera ponese sigurni smo da ćeš biti i na zvezdama. Pod otvorenim nebom, ti, muzika i gomila ljudi oko tebe. Zar stvarno treba još nešto za najbolji provod ikada?

5. ZDRAVO JE

Ko kaže da je rejv loš za zdravlje nema pojma šta je dobar rejv. Prvo ćeš se iskakati, što znači da ćeš poraditi na svojoj fizičkoj aktivnosti. Drugo na otvorenom si, kao što smo već rekli, znači udisaćeš svež vazduh, što je odlično za tvoje zdravlje. I poslednje, ali ništa manje važno, bićeš srećan. Naučno je dokazano da mozak luči hormon sreće tokom plesanja, a mi ti garantujemo da ćeš imati dovoljno hormona sreće za narednih godinu dana posle Dance Park festivala. Samo treba da dođeš. 😉