Dijeta sa kokicama je jedna od opcija za gubljenje kilograma koje je isprobala čak i Madona. Nije komplikovana, menja sve one grickalice koje nam donesu brojne kilograme viška a i ne košta ništa da se proba.

Praznici su prošli, mnogi su sebi dali oduška i uživali u svemu onome što stigne kada je vreme za prazničnu trpezu. Sada kada su svi sitni kolači smešteni negde u predelu stomaka i butina, kada se pogledamo u ogledalo, shvatimo da je vreme da možda sve one sarme, ruske salate i sitne kolače viška počnemo da trošimo i topimo. Naravno, preporuka je uvek vežba i umeren režim ishrane, ali ako krenemo sad imamo sasvim dovoljno vremena da se otarasimo tih kilograma koji su višak.

Dijeta sa kokicama ne znači da ceo dan, skoro ceo mesec jedete samo kokice (iako neki tvrde da je Madona upravo tako izgubila silne kilograme) to nije ni zdravo, a verovatno ni dugoročno efikasno. Suština ovog programa je da reši problem svakog režima ishrane. Grickalice. Ljudi koji su na dijeti imaju češće napade gladi i onda vrlo često posegnu baš za grickalicama. Ukoliko se te grickalice zamene nekom zdravom alternativnom to ne mora biti problem.

Važno je samo ne narušiti dnevni balans unosa kalorija. A za to su kokice idealne. Treba samo izbegavati kokice sa puterom i nekim drugim dodacima. Šolja običnih kokica ima samo 31 kaloriju i oko 0,5 gr masti. 

CRICKY NUTS kokice mogu vam biti savršen saveznik u ovoj dijeti i prava zdrava grickalica dok se tope ti kilogrami sakupljeni tokom praznika.