Exit nam je iza ćoška. Dobro, nije baš iza ćoška, ima još dva meseca do najboljeg evropskog festivala, ali karte za spektakl na Petrovaradinskoj tvrđavi treba srediti na vreme. Zato se spremite udobne patike i spremite se za čekanje u redu, jer počinje prodaja jednodnevnih ulaznica za Exit festival.

Ok, znamo da ne mogu svi da izdrže 5 večeri za redom na Exitu, za to treba ozbiljna kondicija u rejvovanju. Zato su tu akcijske cene jednodnevnih ulaznica. Tačno u podne, sutra u GigsTix-u, počinje prodaja jednodnevnih ulaznica za Exit festival po ceni od 2.290 dinara. To znači da možeš da uštediš čak 70% pri kupovini ulaznice u ovom prvom talasu.

Ukoliko žele i da definitivno osiguraju ulaznice u ovoj poklon akciji EXIT festivala, fanovi mogu već od 9 časova da zauzmu svoje mesto u redu, a najbrže očekuju i dodatna poklon iznenađenja, prateća osveženja i odabrana muzika za pravu EXIT zabavu! Jednodnevne ulaznice za EXIT 2018 za sve ostale fanove iz cele Srbije biće dostupne od 13 časova putem svih blagajni iz prodajne mreže Gigstix.

Nakon isteka veoma ograničene količine jednodnevnih ulaznica po poklon ceni, koje se svake godine rasprodaju za svega par sati, njihova naredna cena biće viša.

Što znači da poneseš i šator ako treba, jer kako misliš provodiš leto u Novom Sadu, a ne ideš na Exit?

Vidimo se ispred GigsTix-a. 🙂