Kim Kardashian i Calvin Harris su uhvaćeni zajedno! Ali nije bilo onako kako vi mislite. Zajedno su se zatekli na rođendanu i shvatili su da je to sjajna prilika da se fotkaju zajedno. Taman da naprave određene osobe ljubomornim. Ili bolje reći osobu.

Svima je poznato da su Kim i Taylor Swift u ratu, a sve zbog pesme Kanyea Westa, koji je i sam u zavadi sa bivšom kraljicom instagrama. Dobro poznata činjenica je i ta da su Calvin Harris i Taylor raskinuli svoju petnaestomesečnu ljubav nedavno, jer kako kažu izvori Taylor ga je prevarila. I kada se sve to tako pogleda nije ni čudno što su se onda Calvin i Kim zgotivili na brzinu.

Na proslavi 47 rođendana J Lo, pored svih drugih zvanica, našli su se i gorepomenuti, a fotka, koju je objavio French Montana, je izazvala čitavu pometnju na društvenim mrežama i buru komentara. Ovim se Calvin jasno i glasno izjasnio na čijoj je strani kada je u pitanju svađa između Taylor i Kanyea.

Kim ne prestaje da doliva ulje na vatru, pa je tako prošle nedelje objavila 2 videa na Snapchatu. Prvi je snimak na kome se vidi Kanye kako telefonira sa Taylor i kako mu ona odobrava tekst sporne pesme. Na drugom snimku je Kim koja peva istu pesmu, i to baš deo ˝I feel like me and Taylor might still have sex. Why? I made that bitch famous.˝ (Čini mi se da ja i Tejlor i dalje možemo imati seks. Zašto? Učinio sam tu k*** poznatom.)

Sve ovo, naravno, za posledicu ima hrpu lajkova i komentara i neizbežnu svađu fanova. Neke od ˝zvezda˝ su već zauzele svoju stranu kada je reč o ovom konfliktu, dok druge mudro ćute.

Povodom svega ovoga još se nije oglasila Taylor, mada bi joj možda bilo najpametnije da i ne komentariše ništa povodom ovoga, jer kako kaže ona dobra, stara – pametniji popušta.