Leto je pred nama, a to znači samo jedno: gomila filmova zbog kojih ćemo pojesti tonu Cricky Nuts kokica i potrošiti sate naših života u bioskopu. Mada, da budemo iskreni, vredi svakog potrošenog dinara i minuta na užitak. Holivud nije štedeo prošle godine, zato nas ovog leta očekuju filmovi bolji nego ikad, a evo i koji su.

8. JUN: OCEAN´S 8 (OUŠNOVIH 8)

Sećate se onog filma gde Džordž Kluni pokušava da opljačka kazino sa grupom svojih prijatelja ne bi li vratio ženu svog života, Džuliju Roberts? E ovo je isto to, samo su glavne uloge pljačkaša ponele žene. Deni Oušn (Džordž Kuluni) je umro, a njegova sestra Debi (Sandra Bulok) izlazi iz zatvora i planira da izvede pljačku na Met gali. Okuplja ekipu koju čine Rijana, Kejt Blanšet, Helena Bonam Karter, Mindi Kaling, Sara Paulson i Akvafina.

15. JUN: INCREDIBLES 2 (IZBAVITELJI 2)

Drugi deo jednog od najboljih crtanih filmova iz 2004. godine. U drugom delu Helen Par/Elastgrl dobija posao i postaje glava porodice. Njen muž, Bob/Mr. Incredible mora da ostane kući i čuva decu, što se dodatno zakomplilkuje time da im najmlađe dete konačno dobija moći i naravno, opet se pojavljuju negativci koji hoće da unište svet.

 

22. JUN: JURASIC WORLD: FALLEN KINGDOM (SVET IZ DOBA JURE: PALO KRALJEVSTVO)

Drugi deo spin ofa čuvenih filmova Park iz doba jure. Nakon što su u prvom delu filma Jurasic world napustili ostrvo na kome su bili dinosaurusi, Oven i Kler (Kris Prat i Brajs Dalas Houard) saznaju da su dinosaurusi i dalje živi na ostrvu i vraćaju se da ih spasu. Neke nove vrste su se razvile, a osim što dinosaurusi hoće da ih pojedu, vulkan na kome je ostrvo eksplodira. Moraćemo da sačekamo do juna da vidimo kako su preživeli sve to.

 

6. JUL: SORRY TO BOTHER YOU (IZVINITE NA UZNEMIRAVANJU)

Jedan od retkih filmova ovog leta koji nije nastavak nekog prethodnog. Kasius Grin (Lakit Stenfild) živi u garaži svog ujaka, ima devojku, ali ne i posao. Konačno pronalazi posao kao telemarketar, ali mu jedan od kolega kaže da će uspeti samo ako bude imao ˝belački˝ glas. Kasiusu to kreće za rukom i uskoro ga promovišu na višu poziciju. Njegovoj devojci ne odgovara što on to radi, jer se zalaže za prava afroamerikanaca, a u tom momentu počinju problemi na poslu. Kažu da je ovo najbolja komedija koju ćemo gledati ovog leta

 

27. JUL: MISSION: IMPOSSIBLE – FALLOUT (NEMOGUĆA MISIJA – RAZILAŽENJE)

Koja je ovo po redu Nemoguća misija? Koga briga sve dok su dobre?! Tom Kruz je opet sve ˝ekstremne˝ scene snimao sam, bez dublera. Zbog jedne je slomio skočni zglob, pa je snimanje odloženo 2 meseca. Na sreću ipak će stići da završe sve do najavljenog datuma premijere. Mislimo da nema potrebe da mnogo objašnjavamo o čemu se radi u filmu, dovoljno je reći: bum, bum, bum, Tom Kruz, trrrrr tam tam tam tam…

 

BONUS

DEADPOOL 2 (DEDPUL 2)

Drugi deo možda najuspešnijeg filma Rajana Rejnoldsa izlazi ovog meseca. Premijera je zakazana za 17. maj, a svi oni koji su gledali prvi deo, sigurno će ići da pogledaju i drugi (oni koji nisu, neka pogledaju prvi deo pre odlaska u bioskop). Producenti filma najavili su još bolje fore i efekte, ali i zanimljiviju priču. Sva sreća pa 17. maj nije daleko.

 

I ovog petka možete osvojiti grickalice za uživanje uz najbolje filmove. Ili za uživanje bilo gde, zapravo. U komentaru posta na našoj FB stranici treba da pustite svoju kreativnost da se pokaže u najboljem svetlu. Zadatak je jednostavan, reč ˝kokica˝ treba da stavite u naziv filma, a naš stručni žiri profesionalnih grickača Cricky Nuts hrskavo slanih zanimacija izabraće najkreativniji i njemu pokloniti PUUUNU KUTIJU Cricky Nuts grickalica.