Lovefest ove godine održaće se od 2. do 5. avgusta ove godine u Vrnjačkoj Banji. Sad je već tradicionalno da provod bude mega dobar, pa nema potrebe da naglašavamo da je dolazak obavezan. Međutim, ako se i dalje premišljaš da odeš, evo ti 5 razloga zašto treba odmah da odeš po karte i sačuvaš prvi vikend avgusta za Lovefest

1. LINE UP

Najbitnija stavka svakog festivala. Alfa i Omega rejva. Nešto zbog čega jedva čekaš da festival počne i planiraš odlazak mesecima unapred. Ovogodišni hedlajneri na Lovefestu su bolji nego ikad. Mislimo da je dovoljno da ti kažemo samo ovako: Sven Vath, Loco Dice, Pan-Pot, Dubfire i mnogi drugi. Da ne bismo dužili previše ovde, kompletan line up pogledaj na linku: https://lovefest.rs

2. ULAZNICE

Nekako smo svi već navikli da za dobar provod treba spremiti dobru lovu. Ali šta ako ti kažemo da ovog puta to i nije slučaj? Jednodnevne ulaznice za Lovefest možeš kupiti već od 18€, a ako misliš da jedan dan u Vrnjačkoj Banji nije dovoljan, četvorodnevnu ulaznicu možeš kupiti za 45€. Za celu ekipu 1, (četvoročlanu) karte će izaći 108€, zato što još traje akcija 3+1, pa požuri društvo sa kupovinom, ne biste li uštedeli što više novca za sam festival.

3. SMEŠTAJ

Najveći problem kod odlaska na festival u drugi grad jeste smeštaj. Uglavnom je svima to najveće cimanje, jer ne mogu da se odluče gde bi odseli tih par dana dok traje festival. Što se tiče Lovefesta stvar je maksimalno pojednostavljena. Sve možeš da rešiš na jednom mestu. Kad rezervišeš karte na sajtu lovefest.rs na istom mestu možeš da rezervišeš i smeštaj. I to možeš da biraš između kampa i hotela. Dvokrevetna soba sa zva četiri dana je 167€, dok je četvorokrevetna 333€. Za one koji su avanturističkog duha, tu je kamp koji košta samo 20€ za 5 dana.

4. LOKACIJA

Najlepša banja u Srbiji je Vrnjačka Banja, a najlepše mesto u Vrnjačkoj Banji je park. E baš tu se održava Lovefest. Pored jezerceta u sred grada, okružen zelenilom. Koliko god da u avgustu bude toplo, ovde bude idealna temperatura. Čist vazduh i đuskanje pod zvezdama. Zar stvarno treba još da ti objašnjavamo zašto treba da ideš?

5. KAD JEDNOM ODEŠ OPET ĆEŠ SE VRATITI

Lovefestu ne može niko da odoli, čak ni DJ-evi. Ima onih koji se vraćaju opet, kao na primer Sven Varth. Nastupio je 2016. na glavnoj bini festivala, a nije sakrio oduševljenje kad je najavio da će se opet vratiti na Lovefest. Dubfire-ov nastup na Fire bini iz 2015. će svi pamtiti kao njegov najbolji nastup u Srbiji. Evo, čak se i mi vraćamo i ove godine na Lovefest, što znači da ako nikad nisi do sada bio, vratićeš se sledeće godine, a ako jesi, onda si odavno rezervisao karte.