Lovefest u Vrnjačkoj banji počinje 3. avgusta, znači ostalo je još samo 8 dana da obezbedite ulaznice i smeštaj. Definitivno vredi otići do najpoznatije srpske banje i doživeti 3 noći i 3 dana ludog provoda, jer ovaj festival već sada probija sve rekorde. Osim što je interesovanje za karte i smeštaj rekordno, organizatori ovog festivala su se pobrinuli da pređemo na novi nivo žurkanja.

Glamping – neizostavni deo svih velikih svetskih festivala stiže u Vrnjačku banju. Zamislite kampovanje, ali u udobnosti svog kreveta. Glamping na festivalu posetiocima pruža sve prednosti kampovanja u prirodi uz veću udobnost u kampu. Ljubitelji boravka u prirodi ne treba da propuste ležeran kamperski život u kombinaciji sa noćnim provodom. Znači opušteno rejvujte do zore, jer ćete moći da se naspavate kao da ste kod svoje kuće u svom krevetu. Ovaj VIP kamp moći će da se rezerviše za dve, tri ili četiri osobe, a u luksuznom šatoru smešteni su kreveti, podloške, posteljina, vreća, jastuk, stolica i priključak za struju.

Što se tiče smeštaja u Lovefest hotelu koji se nalazi u blizini H20 bine, ostalo je još po koje mesto, tako da brže-bolje skoknete na sajt lovefest.rs i rezervišete sebi smeštaj.

Pet stejdževa i tri dana je formula dobrog provoda, a line up Lovefest ove godine bolji je nego ikad. Fire stejdž će stvarno i goreti, ali od dobrog vajba. Maceo Plex dolazi baš na ovaj stejdž, a domaćoj publici, postao je poznatiji 2010. godine, kada je izdao sada već kultni singl “Vibe your love”. Pored njega na Fire sejdžu nastupiće i Luciano – legenda tehno muzike i vlasnik kultnog “Cadenza” lejbla, Loco Dice, Chris Liebing, Lea Dobričić i mnogi drugi.

Na Energy stejdžu ove godine atmosfera će se podići do usijanja i to sve zbog imena kao što su Masimilijano Pagliara, Mall Grab, Jamie 3:26…

Priti Bee Gee, Sajsi MC, Pero Defformero, Goblini i Obojeni program nastupiće na Live stejdžu, a popularne žurke na bazenu, u okviru H20 stejdža upotpuniće nastup DBDZ kolektiva, Dasha Radenkov, Battric & MIVU. Celokupan lineup možete naći na sajtu lovefest.rs .

Festival ove godine stvarno prelazi na sledeći nivo, što i slogan Lovefesta #NextLevel govori. Najmanji stejdž na svetu biće baš na ovom festivalu i to samo za 99 ljudi. Ima li šta bolje od komotnog đuskanja u intimnoj atmosferi?

Vrtoglava prodaja ulaznica dovela je do toga da će festival ljubavi biti rasprodat i pre početka. Zbog sigurnosti i lepog provoda svih ljudi broj posetilaca je ograničen, a broj karata sve manji. Ulaznice se još uvek mogu naručiti na kućnu adresu putem sajta www.lovefest.rs ili kupiti u svim poslovnicama Eventima i Gigstixa!