Muzika i grickalice su jedini spoj bolji od grickalica i filmova. Ovo leto (znamo da još nije gotovo, ali evo samo što nije) smo imali pesme bolje nego bilo koje leto pre toga. Zato se treba podsetiti uz šta smo to žvakali Cricky Nuts u ritmu.

1. CARDI B, BAD BUNNY I J BALVIN – I LIKE IT

Pesma za sve one kojima treba buster samopouzdanja. Samo zamislite da ste Cardi B u momentu kad ona repuje i ceo svet je vaš. Kad se žvaće u ritmu ove pesme ne može brzo da se pojede mnogo, ali pesma vozi. Osvojila je ceo svet i u 4 zemlje dostigla platinasti tiraž. To znači da je u svakoj od te četiri zemlje prodala minimum milion primeraka ove pesme. Nama se nekad učini da smo mi pojeli milion primeraka Cricky Nuts kokica dok smo slušali ovu pesmu. Na ripit.

2. DRAKE – IN MY FEELINGS

Pesma zbog koje je Instagram odlepio. Ima zarazan ritam i jako melodičan refren pa me možeš da ne počneš da pevaš ˝Kiki, do you love me? Are you riding? Say you’ll never ever leave from beside me. ‘Cause I want ya, and I need ya, and I’m down for you always˝. Čak iako su ti usta puna Cricky Nuts kikirikija. Na Instagramu je i dalje u toku čuveni Kiki izazov, gde je poenta odigrati Kiki ples (ima na tutorijal na ju-tjubu), pored kola koja su u pokretu. Jedan deo spota za ovu pesmu je posvećen ovom izazovu.

3. TIËSTO & DZEKO FT. PREME & POST MALONE – JACKIE CHAN

Momak sa najsmešnijim brkovima i najjačim tetovažama po licu udružio se sa jednim od najboljih DJ-eva na svetu. Post Malone i Tiësto su onda nazvala Dzeka i tako je nastala ova pesma. Ritam je totalno letnji i što bi današnja mladež rekla – vozi. Savršena je za letnje žurke na otvorenom, a ako probate bilo šta od Cricky Nuts grickalica da jedete u ritmu ove pesme možda pojedete i svoje prste. Zato pažljivo

I ovog petka možete osvojiti Cricky Nuts paket pa isprobati uz koju pesmu grickanje najbolje ide. Sve što treba da radite jeste da pratite uputstva iz posta na FB stranici radija signal.