Novosadski Oktoberfest održava se 19. i 20. oktobra u Master hali novosadskog sajma, a i ove godine biće mnogo različitih vrsta piva, kobasice pereca i dobre muzike. Šansa za  besplatno pivo i karte za one koji se prijave za kviz “Povuci kobasicu! ” na Radiju Signal.

Novosadski oktoberfest i ove godine pripremio odličan program, a slušaoci Radija Signal imaju šansu da osvoje besplatne ulaznice i vaučere za pivo ukoliko se prijave za kviz “Povuci kobasicu!”

Potrebno je da pošalješ ime i prezime na 062744 625 i sačekaš da te pozovemo. Kada te pozovemo biraš jednu od tri kobasice. Tanka (najlakše pitanje sa najmanje bodova) debela (srednja težina pitanja sa nešto više bodova) i debela i ljuta (najteže pitanje koje donosi najviše bodova).

Pobednik kviza osvaja četiri ulaznice za oba dana Novosadskog oktoberfesta i deset litara piva. Učesnici sa manjim brojem bodova dobijaju uliaznice za Novosadski oktoberfest.

Ove godine na Novosadskom oktoberfestu nаstupićе „Hladno pivo“, „Orthodox Celts“, „Psihоmоdo pоp“, Zvоnkо Bоgdаn , „Love Hunters“, „Dејаn Pеtrоvić Big bеnd“ i „Zbоgоm Brus Li“, a posetioci će
uživati u nekoliko desetina pivskih brendova.

Kompletan program, satnicu festivala i sve informacije, možete pronaći na zvaničnom sajtu
www.oktoberfest2018.rs, Fejsbuk stranici – Novosadski Oktoberfest i Instagram stranici –
@novosadski_oktoberfest.

Ulaznice su u prodaji na svim prodajnim mestima Gigstixa i Eventima i putem njihovih sajtova –
www.gigstix.com i www.eventim.rs, kao i na štandu “Novosadskog Oktoberfesta” na Trgu slobode,
svakog dana od 16h do 21h.
Štand “Novosadskog Oktoberfesta” već je na Trgu slobode u Novom Sadu, a u nedelji koja prethodi
festivalu biće organizovani koncerti novosadskih bendova, kao i kasting za konobare i konobarice.