Petak, dugoočekivani i omiljeni dan u nedelji, konačno je stigao. Ako redovno pratiš našu FB stranicu znaš šta to znači. Ako si je tek otkrio dobrodošao! Petkom je sad već tradicija da ti poklonimo paket Cricky Nuts grickalica. Tri kesica kokica, 6 kikirikija, 15 suncokreta i 4 kesice belih semenki – eto, to je sve u paketu. Ako ti to nije dovoljno da se priključiš igranju ovog petka, evo još nekoliko razloga.

1. GRICKALICE SVI VOLE. I TEBE ĆE.

Zamisli kako bi tvoji prijatelji reagovali da znaju da si dobio paket Cricky Nuts grickalica. Pa svi bi se odmah okupili kod tebe, da ti pomognu da pogrickaš sve do poslednje semenke. Taman ne moraš da razmišljaš o tome da treba da kupiš nešto za grickanje kad ti za vikend bane ekipa na piće ili dva, dobićeš paket

2. MI UVEK IGRAMO FER

Ok, ne kažemo da su drugi giveaway-i nefer ili da je nešto namešteno, samo provereno znamo da kod nas nije. To možeš da proveriš sa pedesetak njih koji su već osvojili Cricky Nuts paket. A, iskreno, ne isplati nam se da nameštamo nagradne igre. Treba pripremiti svakog petka neku novu zabavnu igru i sad da je namestimo? Ma nema šanse!

3. VEŽBAŠ MOŽDANE VIJUGE

Takve su nam skoro sve igrice – ili moraš dobro da se zagledaš u sliku, ili nešto da izračunaš ili da rešiš rebus. Ove nedelje na primer vežbamo ˝treće oko˝ pošto moraš da pogodiš koliko crnih, a koliko šarenih suncokreta ima u činiji. I ako ovo sve nije dovoljno da te ubedi da se priključiš našoj nagradnoj igri, ne znamo onda stvarno šta će.