Pet razloga za odmor na Kopaniku. Planina koja okuplja profeisonalne sportiste, turiste iz inostranstva i porodice željene odmora na snegu. Kopaonik je jedna od naših najpopularnijih planina, ali svoje pune kapacitete bi mogla tek da ostvari. Predstavljamo vam pet razloga zašto baš treba da iskoristite dane od godišnjeg upravo na Kopaniku.

1. SKIJALIŠTA

Skijališta Kopanika najpopularnija su u Srbiji, a uz to i najveća. Skijaški centar Kopaonik prostire se na oko 62 km staza i ski puteva uređenih za alpsko i nordijsko skijanje. Za ljubitelje noćnog skijanja u samom centru skijališta osvetljene su staze Karaman greben i Malo Jezero. Osim što je ovo prostranstvo idelano za turiste, pa ovaj ski centar posećuju ljubitelji skijanja iz celog sveta ovaj prostor je idealan za razvoj sportova na snegu. Mnogi stručnjaci smatraju da bi baš Kopaonik mogao da bude regionalni centar za razvoj disciplina i sportova sa zimskih olimpijskih igara.

2.POGODNOSTI ZA DECU
Samim tim što ima pravog snega Kopanik je idealno mesto za decu koja su od snega videla samo ovu bljuzgavicu koja brzo nestaje. Kopanik ima i obučene trenere pa je idalan za prve korake na skijama. Pored toga smeštajni kapaciteti poput Hotel Club A imaju zabavu za decu. KOnkretno ovaj hotel ima vrtić u kome mogu boraviti vaša deca dok ste vi na snegu ili u sauni odnosno na masaži. Tu su i animatori koji će organizvati vreme na snegu sa decom. Tako da je idealno mesto za odmor sa decom.

3.AKTIVNI ODMOR
U zavisnosti od toga u koje doba godine odete na Kopanik ovde se možete baviti raznim aktivnostima pored skijanja. Ako ste adrenalnin džanki možete probati raftnig Ibrom svake subote. Tu je i panoramsko razgledanje tokom vožnje žičarom, bob na šinama, Mountain cart, jahanje, streličarstvo kao i biciklizam dok je lepo vreme.

FOTO: Kopaonik-InfoKop

4.ZABAVNI PROGRAM NA KOPANIKU
I noći na Kopaoniku su itekako zabavne. Bilo da ste ljubitelj skijanja noću ili da volite da se provedete uz popularnu muziku na Kopu će se naći nešto za vas. Ski staze su svima dostupne i noću, a hotli organizuju nastupe naših najpopularnijih pevača tako da ćete se na ovoj planini i opustiti i zabaviti , a možda i naučiti neki novi sport na snegu.

FOTO: Kopaonik InfoKop

5.SMEŠTAJ NA KOPU MOŽE BITI ZA DŽABE !

Smeštaj na Kopaniku možete dobiti besplatno ukoliko se prijavite na naš muzički kviz. Ukoliko se pokažete u poznavanju muzike možete da osvojite produženi vikend u Hotelu Klub A za sebe i porodicu. Sve o prijavi možete pronaći ovde.