Plaža i more – o tome maštamo čitave godine. Deset dana raja, da predahnemo od posla. Ali na plažu pored osnovnih stvari (peškira, kupaćeg i kreme za sunčanje) treba poneti nešto da se gricne i prezalogaji. Najbolje bi bilo nešto što se ne kvari na suncu i toploti, pa je logičan izbor Cricky Nuts. Evo šta je najbolje poneti da grickate:

KOKICE

Ponekad leti bude toliko vruće da imamo utisak da se kokice mogu kokati na pesku na plaži. Da ne biste rizikovali nered svuda oko sebe, ali i neuspele kokice (pošto ovo leto i nije baš toplo toliko kao prošlo), najbolje bi bilo da ponesete već iskokane kokice. Cricky Nuts kesica kokica je taman dovoljna za jednu užinu. Dobra stvar je što su dovoljno slane i site, pa nećete biti mnogo gladni pre ručka. Ponesite samo dovoljno vode, so sa kokica u kombinaciji sa suncem zna da deluje dehidrirajuće na nas.

SUNCOKRET I BELE SEMENKE

Odlične grickalice za sve one koji obožavaju da sede u debelom hladu i natenane grickaju. Ako ste od onih koji ne smeju da konzumiraju previše slane namirnice zbog sopstvenog zdravlja, znajte da Cricky Nuts ima i neslani pečeni suncokret. Ponesite samo jedan fišek u koji ćete bacati ljuspice suncokreta i belih semenki, čisto da ne ostavite haos iza sebe, plaža će vam biti zahvalna.

KIKIRIKI

E ovo je za one kojima ručak neće još skoro (ili im se ne ide sa plaže na ručak). Kikiriki je dovoljno sit da posle jedne kesice možete izdržati do ručka. Uz njega najbolje ide nešto hladno, ali obavezno ponesite vlažne maramice da možete da obrišete ruke od soli sa kikirikija.

I ovog petka možete osvojiti  Cricky Nuts paket, potrebno je da odete na našu FB stranicu i pogodite koji je to misteriozni zvuk u pitanju. Jedan od tačnih odgovora osvojiće PUNU KUTIJU Cricky Nuts hrkavo slanih zanimacija.