Povuci kobasicu – tako smo započinjali skoro svaki dan ove nedelje. Igrali smo se, a vi ste trebali da ˝povučete˝ kobasicu i tačno odgovorite na što više pitanja o Nemačkoj, perecama, pivu i kobasicama. Glavna nagrada je bila 10 litara piva i četiri ulaznice za oba dana Novosadskog Oktoberfesta koji se održava ovog vikenda na Novosadskom sajmu.

Do samog kraja je bilo neizvesno i na kraju smo imali troje finalista sa istim brojem bodova, Gordanu, Zlatka i Nemanju. Morali smo napraviti revanš. Ovog puta finalisti nisu povlačili kobasice, mi smjo im postavljali pitanja redom. Prvo smo pozvali Gordanu, jer dame imaju prednost i ona je osvojila 3 boda.

Nakon Gordane, na redu je bio Zlatko koji je takođe imao minut da odgovori na što više lakih, težiš i najtežih pitanja.

Sad je sve zavisilo od Nemanje. Ako bude imao više bodova od Gordane i Zlatka osvaja 10 litara piva i 4 ulaznice za oba dana za Novosadski Oktoberfest. Ako bude imao manje ili jednako revanš se mora ponoviti. Izgleda da je Nemanji juče bio srećan dan.

Nadamo se da je Nemanja na kraju napravio uži izbor koga vodi sa sobom na Oktoberfest ovog vikenda. Nakon revanša konačna lista izgleda ovako:

1. mesto (4 karte za oba dana + 10L piva)
Nemanja Ćirić

2. mesto (2 karte za oba dana)
Zlatko Šnajder i Gordana Petrović

3. Tamara Budimir
4. Sanja Micović
5. Dušan Češčljević
6. Zoran Sumonja
7. Sale Micić
8. Branko Radivojević
9. Zvezdana Vujić
10. Zoran Stanarević
11. Ivan Mihok
12. Miloš Manasijević
13. Svetlana Tordaj
14. Ivan Prstojević
15. Nemanja Čugalj
16. Jelena Matejić
17. Zoran Varagić
18. Nebojša Rajnović
19. Goran Savić

Svi ostali učednici su osvojili po jednu kartu za Novosadski Oktoberfest. Zahvaljujemo se svima koji su se igrali sa nama i čestitamo još jednom na pokazanom znanju i osvojenim nagradama.

Uskoro stižu nove zanimljive igrice i nagrade!

#StayTuned 😉