Praznični ukras ti može doneti LED TV. O čemu se radi? Razmišljali smo kako da te obradujemo za Novu godinu, pa smo se čuli sa Deda Mrazovima iz Brico S-a, Caribic-a, Tortilla Casa-e i Brosh-a. Supili smo sve poklone i pokačili ih na našu jelku, da možeš da izabereš poklon koji želiš.

Glavnu nagradu obezbedio je Deda Mraz iz Brico S-a, a to je LED TV. Kako da ga osvojiš? Jednostavno, treba da se prijaviš za naš kviz ˝Praznični ukras˝, a mi ćemo te onda pozvati da dođeš kod nas u studio. Mi imamo specijalnu, magičnu kutiju za poklone u koju Deda Mrazovi iz Brico S-a, Caribic-a, Tortilla Casa-e i Brosh-a sakrivaju predmete. Ti ćeš prvo izvući koji će Deda Mraz da sakrije predmet u kutiju. Nakon toga treba da napipaš taj predmet i prepoznaš šta je u pitanju.

Šta se onda dešava? Onda sa jelke skidaš ukras sa nagradom koji je stavio Deda Mraz kojeg si izvukao. Na primer, ako izvučeš Deda Mraza iz Brico S-a, nakon pogađanja skidaš ukras u kome je poklon sa znakom Brico S-a.

Kad dobijaš LED TV? Na kraju, kada se izigramo svi zajedno, stavićemo imena svih učesnika u kutiju i iz nje izvući ime dobitnika LED TV-a. Eto, vidiš da nije komplikovano, a super ćemo se zabaviti.

Prijavi se na 062/744-625, skini Praznični ukras sa naše jelke i odnesi kući LED TV!

 

 

***DISCLAIMER: Prijavljivanje za kviz ne garantuje učešće***