Prvo veče Exit festivala, Kilersi su ispunili sva očekivanja mnogobrojne publike koja se okupila ispred mejn stejdža. Brendon Flavers se obratio prisutnima i na srpskom.

Prvo veče Exit festivala možemo reći da je ispunilo sva očekivanja ljudi  koji su mesecima čekali nastup američkog sastava Kilers. Iako je nastup kasnio, sa prvim taktovima publika je “oprostila” bendu i krenuo je dvočasnovni muzički spektakl. Druga po redu bila je pesma Somebody told me, a potom su se zaređali poznati hitovi Kilersa poput Human, All that things that I’ve done i mnogi drugi.

Brendon Flavers, pevač benda, u jednom trenutku se obratio publici na srpskom jeziku: “Ćao Srbija, Bolje ikad nego nikad!”  potom je nastavio na engleskom jeziku: “Nećemo više čekati 14 godina da bismo došli ovde”  zaključio je Flavers.

Eksplozija konfeta kao i varnice sa bine bili su jedini specijalni efekti, koji bendu tokom nastupa nisu gotovo opšte ni trebali. Glas pevača bilo je ono što je oduševilo publiku najviše, sve ostalo bilo je u drugom planu.

Kako je bilo sinoć možete pogledati u foto galeriji:

 

 

CENE NA EXITU: 

Kartica za piće izrađuje se i ove godine. Cena izrade je 125 dinara, a minimalna prva uplata je 500 dinara. Točeno pivo je 260 dinara, dok je limenka 300. Ko je raspložen za ice votku (neka vrsta votke razblažena sa sokom) izdvojiće takođe oko 300 dinara. Gurana je 185 dinara.