RECEPTI SA KOKICAMA: KAKO IH UČINITI UKUSNIJIM

Meteorlozi javljaju kišni vikend što znači da treba da se pripremimo za celodnevno šaltanje kanala i gledanje svih mogućih epizoda omiljene serije koje smo propustili do sada uz Cricky Nuts kokice. E sada, s obzirom na to da vikendom treba da se opustimo u svakom smislu, vreme je da eksperimentišemo. A sa čim je najlakše eksperimentisati nego sa hranom i raznoraznim dodacima?!

Iako smo navikli da pojedemo tonu klasičnih kokica, jer, realno, mogu da budu i doručak, ručak i večera, potrebno je samo malo magije da budu još zanimljivije. Treba samo da se okrenete i da pogledate šta imate sve u kuhinjii. Skupite hrabrosti i krenite sa mučkanjem.

Reacimo, kokicama možemo da dodamo sveže ubrane začine, ako ste posadili bosiljak dodajte ga, ako imate ruzmarina i origana i njih dodajte, nećete pogrešiti. Svi oni koji čitaju ovo su gurmani, pa, evo i gurmanske tajne: dodajte malo maslinovog ulja, peršunovog lista i limunovog soka u kokice i ima da oduševite ekipu ukoliko je očekujete da dođe kod vas večeras. Ima svi prste da poližete, verujte nam na reč.

Ukoliko, ipak, volite da zamirišu, onako baš, baš, slobodno pored zeleniša dodajte beli luk u granulama.

Ne brinite, nismo zaboravili na one koji vole da se umusaju od slatkog, ukoliko volite da vam zazuji u ušima od slatkoće kokicama dodajte cimeta, malo kakaa i navalite.

Što se nas tiče, mi toliko volimo Cricky Nuts kokice da bismo ih uz supu jeli, a vi nam javite kako vam se sviđaju ovi recepti.

I ovog petka, kao i svakog prethodnog, možete osvojiti PUNU KUTIJU Cricky Nuts hrskavo slanih grickalica na našoj FB stranici. Treba samo da pronađete skrivene suncokrete na fotki na kojoj je gomila kokica, jedan od tačnih odgovora osvojiće PUNU KUTIJA Cricky Nuts hrskavo slanih grickalica.