Nova godina samo što nije! I dok još zvanično nije počela novogodišnja euforija, grad je okićen, rezervacije za žurke su već počele, a čuveno pitanje ˝A gde ćeš za Novaka?˝ (ne Đokovića, nego za doček) već mnoge počinje da nervira jer nemaju plan. Doduše ima i onih koji do poslednjeg momenta nemaju plan, ali sada nije reč o tome.

Pre nego i što počneš da se premišljaš, imamo predlog za tebe. Šta misliš o tome da otputuješ za Novu godinu? Realno, u gradu si sve lokale već obišao, znaš gde ko izlazi, znaš i otprilike gde će šta i kako biti, zašto ne bi malo promenio svoje okruženje? Nije da ovde nije zanimljivo, naprotiv, ovde ume još kako da bude dobro, ali zamisli da si u jednom od evropskih metropola. Zamisli se kako vršljaš austrijskim dvorcima prvog dana 2017. godine dok sakupljaš utiske sa dočeka iz Beča sa svojim najboljim drugom ili drugaricom?! Ili još bolje, zamisli da se pretvaraš da si sama Atina dok stojiš na Akropolju i pozdravljaš godinu koja nam dolazi?! Čekaj, čekaj… Imamo još bolju ideju! Piješ najbolje praško pivo na trgu glavnog grada Poljske i odbrojavaš do 10! E to je taj osećaj!

Imamo mi još mnogo ideja, ali da te ne bismo davili sad sa predlozima reći ćemo ti samo da smo odlučili da te obradujemo. Pričali smo malo sa ljudima iz Lider travela i videli da imamo istu želju. Želimo da obradujemo baš tebe!

Poslaćemo te na novogodišnje putovanje u jedanu od glavnih turističkih destinacija Evrope u koje Lider travel vodi svoje turiste. A da ne bi išao sam (ili sama), sa sobom možeš povesti još nekoga. Druga, drugaricu, momka, devojku, mamu, brata, tatu, sestru… Izbor je samo tvoj.

Sve što treba da uradiš je da strpljivo sačekaš petak, 2. decembar, u 12 sati se pojaviš na našoj facebook stranici i odigraš RULET SVOG ŽIVOTA! Loptica će se vrteti, a kada se zaustaviš moraš brrrrzo okrenuti naš broj i reći nam na kom se to gradu zaustavila loptica. Ako budeš prvi imaćeš doček Nove godine iz snova!

Vidimo se na fb.com/radiosignal.

Srećno!!!