Smilja i Josip Lang proslavili su 60 godina braka, a tim povodom iznenadila ih je ekipa Radija Signal.

Smilja i Josip  Lang upoznali su se na igranci na Petrovaradinu, odmah se zaljubili i nakon godinu dana su se venčali. Nakon 60 godina oni su i dalje u braku, a Josip priznaje da je sve Smiljina zasluga koja je stub porodice.

U razgovoru sa Vanjom u jutarnjem programu Radija Signal, on je rekao da je njegova žena uvek imala razumevanja:

“Ona je tu heroj, ja sam uvek voleo sport nikad me nije bilo kod kuće, a Smilja je brinula o kući i deci. Imamo i vikendicu, ali kad bismo otišli ja sednem u čamac i odem da pecam. Za opstanak braka najvažnija je tolerancija i razmevanje”

Nakon 60 godina braka Josip i Smilja izlaze zajedno i često idu na druženja penzionera.

“Ja nju zovem pčelica . Kada smo na druženju sa ostalim penzionerima njima je uvek drago kad ja nju zagrlim i kažem pčelica moja. “.

Josip  i Smilja su želeli da naprave i proslavu 60 godina braka, međutim banka im nije odborila kredit zbog godina. Oni su ipak odlučili da obeleže godišnjicu u svom stanu na Novom naselju u krugu najbližih prijatelja i rodbine.

Vanja je odlučila da je iznenadi Smilju i Vladu baš na taj dan kada su proslavljaji 60 godina braka i odnela im je tortu poslastičarnice “Mozart”. Smilja i Vlada su ekipu radija dočekali više nego srdačno a kako je sve izgledalo možete pogledati u videu.