Sonus festival ove godine puni pet godina. Peti put za redom održaće se na plaži Zrće, na ostrvu Pag u Hrvatskoj. Pet dana i pet noći ludog provoda su zagarantovani, taman da se začini kraj leta i letnje festivalske sezone. Od 20. do 24. avgusta najpoznatija imena svetske elektronske scene nastupiće na petom, jubilarnom, Sonus festivalu na plaži kao iz Holivudskih filmova. Žurke će se odvijati i u klubovima Papaya, Aquarius i Kalypso. Ove godine sve je u znaku broja pet.

Svi koji su bar jednom bili u Hrvatskoj znaju koliko je Hrvatsko primorje prelepo, a na to dodajte i dobru muziku i ritmove koji ˝voze˝ i dobijate formulu dobrog provoda. Na Zrće ce pristići neka od najvećih imena techno i house scene poput Adam Beyera, Apollonie, Archie Hamiltona, Chris Liebinga, Joseph Capriatia, Marco Carole, Monike Kruse, Ricardo Villalobosa, Richie Hawtina, Rødhåda, Seth Troxlera, Sonje Moonear, Tale Of Us, The Martinez Brothersa i da ne nabrajamo sad do besvesti, pogledajte line up na fotki iznad. ↑
Cene su i ove godine prilagođene džepu prosečnog Balkanca. Karte možete kupiti na sajtu Entrio online store-a, ali i na svim prodajnim mestima u Hrvatskoj. Cena je 440 kuna iliti 60 eura iliti 7133 dinara.

A ako se sad preračunavate koliko će vam novca trebati za ovu avanturu, znajte da ćete bar karte lako rešiti, samo pažljivo slušajte radio Signal.

Vidimo se na plaži Zrće! 🙂