Top lista je ono što nam svima treba petkom, da dočekamo vikend kako treba. Pogotovo kad znaš da možeš da osvojiš punu kutiju Cricky Nuts grickalica na našoj FB stranici. Grickanje uz slušanje muzike je najbolja stvar za opuštanje posle naporne radne nedelje. Zato ti dajemo nekoliko predloga:

1. ZEDD FT. SHAWN MENDES – LOST IN JAPAN

Ova pesma ima 3 verzije: original, remix i original + remix. Original je za zagrevanje – lagano đuskanje i lagano grickanje, kad veče tek krene. Original + remix je za onu prelaznu fazu kad već krene da te vozi. I na kraju remix da se totalno otkačiš i pojedeš celu kesu Cricky Nuts kokica dok skačeš na krevetu i zamišljaš da si i ti u Japanu u hotelu sa Šonom Mendesom. To je to, provod je zagarantovan.

2. DENNIS LLOYD – NEVERMIND

The pesma ove jeseni. Najbolja stvar na svakoj žurci, pa makar ona bila i obična ˝sedeljka˝. Nešto za šta garantujemo da ćeš moći da je slušaš i posle 3 meseca slušanja ˝na ripit˝. Isto je sa Cricky Nuts grickalicama – koliko god da ih jedeš neće ti dosaditi. Zato je ova pesma pravi pogodak za grickanje.

3. MARTIN GARRIX FT. KHALID – OCEAN

Martin Gariks obično pravi pesme uz koje ti dođe da skačeš i ˝prskaš˝ se kokicama. Kalid obično peva pesme uz koje bi pevao iz sveg glasa čak iako su ti puna usta Cricky Nuts grickalica. Ova pesma je kombo jednog i drugog. Samo pažljivo sa skakanjem i grickanjem, možeš da se zagrcneš

4. TIËSTO, DZEKO FT. PREME & POST MALONE – JACKIE CHAN

Kad smo prvi put čuli ovu pesmu igrom slučajeva smo jeli Cricky Nuts kikiriki, pa nam je palo na pamet kakav bi to bio suši sa kikirikijem. Pretpostavljamo da postoji negde suši sa kikirikijem, ali dok ne saznamo gde ješćemo samo kikiriki uz ovu pesmu, nekako žvakanje kikirikija ide dobro uz ritam ove pesme.

5. THE CHAINSMOKERS FT. EMILY WARREN – SIDE EFFECTS

Neželejni efekti ove pesme ne postoje, osim možda ˝zabadanja˝ ripit dugmeta na YT. Isto tako ne postoje neželjeni efekti grickanja Cricky Nuts grickalica, osim možda da ćeš hteti još i još i još… Naša preporuka je da se ˝otkačiš˝ kao devojka iz ovog spota. Samo ponesi nešto za grickanje, jer đuskanje može da izmori. Na primer bele semenke ili kikiriki, imaju dovoljno kalorija.

Pet pesama ti je sasvim dovoljno ovog vikenda, zato što znamo da ćeš ih vrteti u krug bez prestanka, zarazne su koliko i Cricky Nuts. Dok slušaš našu Top listu svrati na FB stranicu radija signal jer možeš osvojiti Cricky Nuts paket. Puno kokica, kikirikija, belih semenki i suncokreta – to je što ova top lista i tvoja kreativnost ovog petka mogu da ti donesu.