Top listu za grickanje svako od nas treba da ima, nije važno ni o kojoj vrsti muzike se radi, a ni o kom obroku je reč. Svi znamo koliko muzika utiče na nas i naše mentalno zdravlje, ali šta biste rekli kada bismo vam mi otkrili da muzika može i da utiče na apetit?

Mnoge studije su urađene na ovu temu, a jedna od njih kaže da muziku treba dodavati kao začine jelima, iz koje zemlje jelo potiče tu vrstu muzike treba slušati. Pa tako uz francuske specijalitete najbolje idu zvuci harmonike, dok uz pastu treba slučati Pučinija. Istraživanja su takođe pokazala da  zvuci klavira mogu pojačati ukus kajsije, maline ili kupine. Dok slušamo našu omiljenu muziku, u mozgu se luči dopamin, što se isto dešava kada jedemo omiljenu hranu.

Zaključak svega ovoga jeste da grickanje Cricky Nuts grickalica može biti zabavnije i ukusnije, samo ako je prava muzika uz vas, kao na primer…

1. Zedd i Maren Morris – Middle

Ova pesma je savršena za one momente između grickanja, kad vam deo Cricky Nuts kokice, na primer, zapadne za zub. pa… baš…. ne možete… da… izvadite. Uh… taman da vas motiviše da nastavite sa grickanjem.

2. The Weeknd – Call Out My Name

Onaj osećaj kad se sa celom porodicom okupite za filmski maraton. Šta uz to bolje ide nego Cricky Nuts grickalice? Nevolja nastaje kad se u sred filma pojede sve pa onda neko mora do prodavnice po još. Ovo zapravo i nije pesma toliko dobra za grickanje, koliko je za motivaciju za odlazak do prodavnice po još Cricky Nuts hrskavo slanih zanimacija.

3. Ariana Grande – No Tears Left To Cry

Šta mislite o pravlu ˝5 sekundi˝? To je ono kad vam ispadne nešto na pod, ali vi ipak nastavite da grickate. Izgleda da ga Arijana Grande poštuje, ako je sudeći po ovoj pesmi, jer je 27 puta rekla ˝I´m pickin´ it up˝ (Podižem ga/je). Znači, sledeći put kad vam nešto od Cricky Nuts grickalica ispadne na pod, ako je prošlo manje od 5 sekundi, podignite ih, oduvajte i pojedite, kad može Arijana Grande, možete i vi.

4. Anne-Marie – 2002

Koliko kokica možete da pojedete od jednom? Mi smo jednom brojali. Pojeli smo tačno 2002 kokice. Da li je to bilo zato što smo slušali ovu pesmu ↑ ili zato što baš možemo mnogo da pojedemo, ne znamo, ali definitivno je pomoglo. Ako nam ne verujete, probajte sami. 🙂

5. Camila Cabello – She Loves Control

Ova pesma nije nikako direktno povezana sa samim grickanjem, osim što ima baš dobar ritam za žvakanje. Uz ovu pesmu možete pojesti i ceo paket Cricky Nuts grickalica, koji ovog petka možete osvojiti na našoj FB stranici. Treba samo u naziv pesme da ubacite reč ˝semenka˝ i to napišete u komentaru. Izgleda da se našem stručnom žiriju sastavljenim od profesionalnih grickača Cricky Nuts hrskavo slanih zanimacija svidelo da bira zanimljive odgovore, pa će tako i ovog petka nagaditi najkreativniji.

Skoknite do FB stranice radija Signal, možda baš vaš odgovor bude najbolji i vi osvojite paket Cricky Nuts hrskavo slanih zanimacija.