Uskrs nam stiže sledećeg vikenda i pripreme polako počinju da se zaukavaju. Farbanje jaja, pravljenje gnezda za Uskršnjeg zeku i odlazak po jaja kod rodbine su samo neke od stavki. Deca obožavaju ovaj praznik, a posebno da učestvuju u dekoraciji jaja.

Ako ste od onih roditelja koji bi učinili sve da usreće svoje dete (a verujemo da jeste) i ove godine oni mogu svojoj mašti da puste na volju i to u BIG Shopping centru. Četvrte po redu BIG uskršnje čarolije održaće se upravo tamo i to od 12. do 15. aprila. Najmaštovitije i najjače jaje na kraju će biti i nagrađeno. Pored ovoga, za decu će biti organizovan i muzički program, taman da ispiriše naše male velike umetnike. Klinci će moći da uživaju i u glumi, ali i u raznim igricama inspirisanim Uskrsom.

Druženje će se završiti u nedelju potragom za zlatnim jajetom, a svi oni koji bi želeli da dovedu svoje klince na druženje mogu to bez ikakve posebne prethodne prijave. Takođe, sve ovo je potpuno besplatno, pa oni koji se zateknu u BIG-u od 12. do 15. u prizemlju će moći da se pridruže igrarijama.

A evo kako izgleda celokupan program: