Vikend je pred nama i to produženi. Zbog obeležavanja Dana primirja u prvom svetskom ratu, 11. i 12. novebar su neradni. Što znači da treba što bolje iskoristite poslednji produženi vikend pre nego što se zagužva na poslu pred novogodišnje praznike. Zato evo 3 predloga

1. FILMOVI SU UVEK DOBAR PREDLOG

Spakujte se, put pod noge i pravac bioskop. Prethodnih mesec, dva izašli su baš dobri filmovi, a tako će biti i u narednih mesec, dva. Da ne bismo dužili previše, mi vam predlažemo ˝A star is born˝. Ako ste emotivne prirode isplakaćete se kao kiša na kraju filma. Ako niste emotivni moguće je da će vam nešto upasti u oko baš pred kraj filma pa će zato zasuziti malo. Lady Gaga je odglumila baš onako kako peva – savršeno, a Bredli Kuper ako ne dobije oskara za ovu ulogu neće nikad.

2. KNJIGA KOJA SE ČITA OČAS POSLA

Ako se brzo čita ne znači da je loša. Predlažemo vam pesme Laze Kostića. Svi znamo dve, tri pesme, ali ne više od toga. Što je zapravo strašno, jer je on jedan od naših najboljih pesnika, plus su mu pesme prelepe. U biblioteci je možete uzeti, ako je nemate kod kuće.

3. ŠETNJA PO FRUŠKAĆU

Nedelju ostavite za šetnju i svež vazduh jer će biti sunčano i toplo, a i zato što planinarsko društvo ˝Naftaš˝ organizuje planinarenje Fruškom gorom.  Polazak je u 7:10 časova, redovnom autobuskom linijom broj 79 za Čerević. Izlazak iz autobusa je u Banoštoru. Delovi staze su zarasli i teško su prohodni. Neophodne su planinarske cipele i štapovi. Staza je zahtevna. Na akciju mogu ići planinari koji redovno planinare i imaju dovoljnu kondiciju da savladaju stazu normalnim tempom. Trajanje pešačenja oko 8 sati. Staza je dužine oko 26 km sa 700 m uspona. Potrebno je poneti dovoljno vode, hranu i prigodnu odeću. Svako učestvuje na sopstvenu odgovornost, u skladu sa pravilnikom Planinarskog saveza Srbije. Vodiće je Milan Marković i Predrag Grujić od kojih se mogu dobiti i bliže informacije o akciji putem telefona 064/842-3054 i 063/58-44-34. Obavezna prijava kod vodiča za učesnike koji do sada nisu učestvovali na akcijama iz serije Planinarske poslastice. Akcija je kao i uvek besplatna. Učesnici snose troškove svoje autobuske karte.

A i ovog petka možete osvojiti Cricky Nuts paket na našoj FB stranici. Potrebno je samo da pratite uputstva iz posta.