Vikend je pred nama i iako smo se odmorili prethodnih par dana za praznike (pogotovo oni koji su spojili praznike sa vikendom), slobodne dane treba iskoristiti najbolje što možemo. Uzmite kokice (Cricky Nuts recimo) i gledajte šta smo smislili za ovaj vikend.

1. MUZEJ NIJE DOSADNO MESTO

Muzej stvarno nije dosadno mesto i stvarno nije samo da ga posećuju turisti. Znamo, bili smo i super smo se proveli. U Muzeju grada Novog Sada u toku je postavka ˝Sjaj renesanse˝. Zamislite sve one oooogromne, veličanstvene haljine iz renesansnog doba. Viđali smo ih u filmovima i na slikama. Sad možemo da ih vidimo i uživo u Muzeju grada. Postavka je u Muzeju do 15. juna, a može da se pogleda svakog dana, osim ponedeljkom, od 10 do 18 časova. I da, Cricky Nuts kokice će morati da vas sačekaju ispred muzeja, ako ih budete nosili sa sobom.

2. VEŽBANJE ZA PLAŽU

Dobro, ne mora da bude samo za plažu. Vežbanje je samo po sebi super za zdravlje, pa čak iako ste zadovoljni svojom linijom, ne bi bilo loše s vremena na vreme se fizički aktivirati. Sezona besplatnih treninga na Đačkom počinje u subotu u 18 časova. Prvi trening je namenjen apsolutnim početnicima, tako da iako niste u kondiciji, nećete imati većih problema. I da, ako ćete grickati nešto od Cricky Nuts zanimacija, najbolje bi bilo da to uradite sat vremena pre treninga, kažu da ne valja trenirati punog stomaka.

3. SVETSKI DAN SMEHA

U nedelju se obeležava Svetski dan smeha i u našem gradu. Taman da posle slave svratite do Dunavskog parka na jednu dozu smeha. Na livadici između dve staze održaće se čas joga smeha. Počinje tačno u podne i traje do 13 časova.Neka istrazivanja pokazuju da potrošnja energije u nekoliko minuta smeha jednaka je količini potrošene energije nakon 15 minuta vežbanja na sobnom biciklu. Kad se smejemo radi nam 15 mišića lica. Dokazano je da su se ljudi nekad smejali u proseku 18 minuta dnevno, a danas je to svedeno na tek šest minuta. Svratite zato do Dunavskog parka da povećamo taj prosek. I obavezno ponesite nešto od Cricky Nuts slanih zanimacija, podelite sa nekim i obradujte ga. 🙂

Na našoj FB stranici i ovog petka možete osvojiti Cricky Nuts paket, PUUUUNU KUTIJU hrskavo slanih zanimacija, samo treba da složite slagalicu.