Kad u Srbiji guglate Van Gogh ne izađe vam prvo istoimeni holandski slikar. Prva u pretrazi je rok grupa Van Gogh. I to nije čudno, ipak su oni jedno od najvećih rok imena u Srbiji.

Nedavno je izašao novi album ˝More bez obala˝, kao i knjiga koju je Đule zajedno sa albumom i spotom za pesmu ˝Gotovo je sve˝ predstavio Novosađanima u ponedeljak.

˝Ovaj spot je omaž vremenu iz kog dolazimo, uz potvrdu da prave vrednosti večnotraju. Ideja nam je bila da kroz energiju pokreta spojimo prošlo i sadašnje vreme. Za sliku iz prošlosti, prirodan odabir bila je serija “Obraz uz obraz”, taj božanstveni, vanvremenski šou, uz kojismo se svaki put divili i radovali čaroliji Milene i Gage. Sudeći po tome kako se senzibilitet njihovih pokreta kroz igru, uklopio uz ritam muzike i igru današnje publike, sasvim je očigledno da je taj- dodir obraza bio ispred svog vremena”, navodi Đule i izražava neizmernu zahvalnost reditelju Zdravku Šotri i RTS-u koji su im dali svoju saglasnost za korišćenje i emitovanje materijala.

Đule kaže da je knjiga „More bez obala“ čulna knjiga, koja plovi svim čulima do nekih novih generacija. U sklopu knjige, nalazi se i novi cd „More bez obala“ kao i DVD sa rođendanskog koncerta u „BelExpo“, 2016.godine. Za ljubitelje zvuka, odštampan je i kolekcionarski plavi vinilu 250 unikatnih primeraka, za koji je na pitanje Đuleta: „Da li znate deco šta je ovo“, devojčica iz publike odgovorila „veliki cd“.

Na kraju susreta, prisutnima je navelikom ekranu pušten spot “Gotovo je sve” koji poručuje svima nama: “ispisujemo posvetu vremenu koje se ne zaboravlja, antologijskoj seriji “Obraz uz obraz”, majstoru režije Zdravku Šotri, legendama Mileni Dravić i Draganu Nikoliću i svima vama koji ne pristajete na zaborav!”

Knjigu, novi CD, kao i specijalno rođendansko izdanje koncerta u ˝BelExpu˝-u možete osvojiti na FB stranici radija Signal.