Ispitni rok je među studentima poznat kao period godine kad počnu da gledaju sve one serije koje nikad nisu, kad očiste ceo stan i kad uzimaju da jedu čim dotaknu knjigu.

Ispitni rok na radiju Signal je malo drugačiji. Prvo, to je ime kviza. Drugo, u tom kvizu imaš šanse da osvojiš godišnju školarinu na Fimeku ili na Pravnom fakultetu za privredu i pravosuđe.

Naš ˝Ispitni rok˝ traje od 11. do 29. marta, a ti treba pažljivo da slušaš Anu svako jutro od 07h do 10h. Ona će ti reći koji ispit taj dan možeš da prijaviš u ispitnom roku. Dobro ga zapamti, jer ispit treba da joj prijaviš na 062/744-625. Ako te Ana nakon toga pozove, moraš odgovoriti tačno na pitanje koje će ti postaviti, jer se tako kvalifikuješ za izvlačenje dobitnika godišnje školarine, koje će biti 29. marta uživo na našoj FB stranici.

Podesi radio na 98,8 MHz ili nas slušaj užvo preko strima na linku bit.ly/ListenLive988. Na svoj telefon možeš besplatno preuzeti našu aplikaciju u Play ili App prodavnici i tako nas slušati.

Ako osvojiš glavnu nagradu možeš da biraš da li ćeš studirati na Fimeku ili na Pravnom fakultetu za privredu i pravosuđe. Možeš da izabereš i smer koji želiš da studiraš. Takođe, možeš da učestvuješ i već studiraš jedan od ova dva fakulteta, ali i ako tek treba da upišeš fakultet.

Na Fimeku možeš da biraš između poslovne ekonomije i finansija, međunarodne ekonomije i ekonomske diplonatije, inžinjerskog menadžmenta u agrobiznisu, ekologije, informatike i drumskog saobraćaja.

Što se tiče Pravnog fakulteta za privredu i pravosuđe možeš da biraš između opšteg prava i privrednog prava.

Znači, zapamti: pažljivo slušaj jutarnji program radija Signal, svakog radnog dana od 07h do 10h da bi mogao da prijaviš ispit na 062/744-625 i tako osvojiš besplatnu školarinu za godinu dana na Fimeku ili na Pravnom fakultetu za privredu i pravosuđe.