Najkreativniji radio u tvom gradu!

Na radiju možeš biti emotivan, direktan, provokativan ili duhovit, a radio Signal je medij koji garantuje da će svaka Vaša poruka stići i brzo i efikasno do mnogo ciljanih slušalaca.
Vredni voditelji i mnogo muzike deo su naše atraktivne programske šeme, koja se jako razlikuje od svih ostalih komercijalnih radija. Ne verujete? Proverite! Proverili ste? E, pa onda je vreme da nam se pridružite!

Kako koristiti radio Signal?

Ako želite da reklamirate svoj proizvod ili uslugu na našem radiju, za vas smo pripremili četiri oblika reklamiranja.
* 07 – 19h
* 19 – 24h
* Signal Info u 90 seknudi (07 – 19h)
* Vreme u tvom gradu (07 – 19h)
* Signal za vozace (07 – 19h)
* Jutro na Signalu (07-10h)
* Muzicki maraton (10 – 12h)
* Radno vreme na Signalu (12 – 15h)
* Zdrav savet
* Bonus pesma
* Rock pesma
* Signal vikend shopping
* Test voznja
* Tvoj san
* Radi i oladi
* Frizider toplog srca
* Za lepsi grad
* Tajni zvuk

Izaberi vokal za svoju reklamu?

Aleksandar

Ana

Bojan

Dejan

Mirjana

Sonja

Vanja

Često postavljena pitanja:

 

Odgovor: Ukupna cena reklamiranja zavisi od: dužine reklame, broja emitovanja, vremena emitovanja (prime time, non prime time), sezone (visoko komercijalna sezona, niže komercijalna sezona).
Odgovor: Dužina reklame zavisi od poruke koju želite da pošaljete vašem kupcu . Zato smo za Vas pripremili reklamne pakete u trajanju od 15“, 20“ ili 30“.Reklamni spotovi koji naglašavaju vašu prodajnu akciju traju do 30“, dok image spotovi, kojima gradite vaše ime, najčešće traju do 15“, ali se često kombinuju sa sponzorima i integracijom u programu.
Odgovor: Na radiju Signal postoje 4 vrste oglašavanja – Reklame, Sponzorstva, Sales promocije i Velike promocije
Odgovor: Kako bi Vaša poruka dospela do najvećeg broja ljudi i kako bi je isti shvatili i upamtili, preporučujemo osam ponavljanja reklama dnevno.
Cena snimanja spota zavisi od broja vokala u samom spotu, muzicke podloge i duzine samog spota. Cena se krece od 2500 do 10000 dinara. Kreativni tim radija Signal ce vam pomoci u pisanju teksta vase reklame.