Vrnjačka Banja postaće centar sveta na tri dana, bar što se tiče festivala i festivalskog života. Od 1. do 3. avgusta biće održan Love Fest i to 13. po redu. Interesovanje za festival veće je nego što je ikada bilo u njegovoj trinaestogodišnjoj priči. Trodnevne ulaznice po specijalnoj, promotivnoj ceni su rasprodate u skoro duplo većem broju nego što su organizatori očekivali.

Osim gostiju iz regiona, očekuju se posetioci i iz Grčke, Mađarkse, ali i Nemačke i Velike Britanije. Osim tradicionalno jedinstvene lokacije i specifične scenografije kojima mogu pozavideti i najveći svetski festivali, ove godine posetioce su privukla trenutno najtraženija i najpopularnija svetska imena među kojima su Marco Carola, Joseph Capriati, The Martinez Brothers, Richie Hawtin, Rodhad, Seth Troxler, Jamie Jones i mnogi drugi. Na velika vrata ponovo se vraća i Live bina, a na njoj će nastupiti najpopularniji izvođači domaće scene od Bajage i Dubioze Kolektiv, preko sastava S.A.R.S. i Maika, sve popularnije Bojane Vunturišević, pa sve do trenutno usijane trep scene i izvođača kao što su Senidah, Sara Jo, Surreal, Fox, Hazze i drugi.

Smeštaj u Vrnjačkoj Banji ˝planuo˝ je istom brzinom kao i ulaznice, mada još uvek može da se nađe po koja slobodna soba ili apartman.

Većina banjskih hotela, kao i prethodne godine, rasprodala je svoje smeštajne kapacitete nedeljama unapred, a uoči Lovefesta u centru Vrnjačke Banje otvoren je i novi i jedan od najsavremenijih hotela u Srbiji sa pet zvezdica.

Apartmani su, takođe, skoro skroz rasprodati, a posetioci smeštaj traže i u Trsteniku i Kraljevu.

Akcija u okviru koje uz tri kupljene karte četvrtu dobijate besplatno traje još samo desetak dana, tačnije do 20. jula u ponoć, posle čega će poslednji kontigent ulaznica dostupan u prodaji poskupeti. Karte se mogu kupiti putem sajta www.lovefest.rs ili u svim poslovnicama Tickets.rs (bivši Eventim) ili Gigstixa.

Kompletan program Lovefesta možete pronaći na www.lovefest.rs ili preuzimanjem mobilne aplikacije Lovefesta, koja je dostupna IOS i Android korisnicima.