Novi sistem naplate parkinga zaživeće u Novom Sadu od ponedeljka . Novi sistem zaživeće za sad u centru, ali se očekuje da će se proširiti i na ostale delove grada.

“U cilju racionalizacije i unapređenja poslovanja JKP „Parking servis“ od ponedeljka, 10. oktobra 2016. godine, počinje sa automatskom naplatom parkiranja u garaži kod SNP-a.

Automatski način naplate na ovoj lokaciji funkcionisaće tako što korisnik usluge na ulazu u garažu uzima tiket sa podacima početka korišćenja parkiranja,koji je dužan da sačuva, jer nakon završetka parkiranja odlazi sa tim tiketom do automata koji očitava podatke za naplatu, plaća parkiranje, a taj tiket mu služi kao identifikacija da je parkiranje plaćeno, prilikom izlaska sa parkirališta kod izlazne rampe.

Uputstvo o naplati parkiranja nalazi se na displeju automata. Automat prima i papirni novac i kovanice. Uskoro se planira postavljanje ovakvog automata za naplatu parkiranja i na zatvorenom parkiralištu kod Instituta u Sremskoj Kamenici. ”   navodi se u saopštenju parking servisa

automat kod pozorišta

automat kod pozorišta