Petak je idalan dan da obraduješ nekog i ulepšaš mu vikend. Zato smo mi odlučili da obradujemo baš tebe. Imaš priliku da svakog petka dobiješ puuuunu kutiju hriskavo slanih zanimacija. Taman se obezbediš za vikend, jer kako misliš da gledaš filmove, a da ne grickaš kokice? Ili ako ideš u šetnju, kako misliš da šetnja prođe bez suncokreta ili belih semenki?

Spremili smo za tebe Cricky Nuts bele semenke, suncokret, kokice, kikiriki i ljušteni suncokret. I svega toga puuuunu kutiju. Mi smo ih već isprobali i koliko su dobri govori u prilog tome što je puna kutija Cricky Nuts hrskavo slanih zanimacija nestala za sat vremena. Posle smo išli da dokupimo još, jer nismo mogli da odolimo, ali o tome ćemo drugi put.

Puna kutija Cricky Nuts grickalica može biti tvoja, a možeš vrlo jednostavno da ih osvojiš, sve što treba da uradiš jeste da pratiš uputstva u postu na našoj FB stranici.

Inače, kad osvojiš kutiju i pojedeš sve, verovatno ćeš kao i mi da odletiš u prodavnicu po još, treba da znaš da Cricky Nuts hrskavo slane zanimacije možeš da kupiš u svim bolje snabdevenim radnjama.

I da te ne bismo više zadržavali, trk na našu FB stranicu da osvojiš Cricky Nuts kutiju slanih zanimacija. Kladimo se da ćeš ih brže od nas pojesti!