Novosađanka koji radi u administraciji jedne privatne firme gde prima 47.000 dinara uspela je da se obogati od dividende aerodroma ˝Nikola Tesla˝ koja je iznosila 1.300 dinara. Mislite da je nemoguće? Ova devojka, koja želi da ostane anonimna (mi je skroz razumemo i zašto) podelila je sa nama svoje trikove. Posle čitanja ovog teksta shvatićete kako joj je pošlo za rukom da letuje na Maldivima i ima najnoviji iPhone Xs Max.

Ona je do pre nekoliko meseci furala telefon na preklop, a letovala kod familije u Kruščiću.

Uglavnom sam uvek dividendu trošila na neke svakodnevne potrepštine ili za izlazak četvrtkom uveče. – ističe ova Novosađanka koja je za kratko vreme uspela da se obogati samo uz pomoć dividende od aerodroma i jaja sa pijace

ČIM DOBIJETE DIVIDENDU, PRAVAC NA PIJACU PO JAJA

Čim dobijete dividendu odmah kupite jaja na pijaci za sve pare. Za 1300 dinara može da se kupi oko 100 jaja, zavisi kakva im je cena. Klasa nije bitna, bitno je da jednu trećinu ostavite u jednu veliku kovertu sa strane. – kaže devojka.

RAZVIJTE SISTEM TRI KOVERTE

Novosađanka ističe da je sticanje bogatstva najvažnija disciplina. Pored koverte u kojoj čuva jednu trećinu jaja koje je kupila za 1.300 dinara od dividende, ona ima još dve u kojima gomila jaja.

Imam kovertu u kojoj čuvam jaja za svakodnevnu upotrebu. Njih jedem svaki dan, a ako ne pojedem, onda ih ostavljam u treću kovertu. Ta treća koverta se čuva za Uskrs i u njoj su sva kuvana jaja. Pre Uskrsa ću ih ofarbati, pa tako ofarbane prodavati na pijaci za 50-100 dinara, jer su baš lepo ukrašena. Iznenadili biste se koliko jaja ne možete da jedete svaki dan, tako da mi baš dosta ostane za treću kovertu. – priča ona

IZLAZITE PO KUĆAMA

Ova devojka je retko izlazila u kafiće i restorane pre nego što se obogatila, a družila se isključivo ˝po kućama˝. Kada je išla u goste obavezno je uzmala koju kesicu farbe za jaja od domaćina kako ne bi morala da troši na dekoraciju.

Zašto bih išla u kafiće kad tamo ne mogu da dobijem ništa za jaja? Mnogo puta mi se desilo da su mi prijatelji i porodica uz farbu za jaja davali i po koje jaje, jer videli koliko se mučim i hteli su da mi pomognu. – Priča ona i ističe da je olakšavajuća okolnost što joj roditelji drže farmu pilića.

UNOVČITE SVE ŠTO ZNATE DA RADITE

Ako ste imali 5 iz likovnog, onda će vam ići od ruke i ovo što je ova Novosađanka radila. Pored prodaje ofarbanih jaja pred Uskrs, ona je prodavala i živa, neskuvana jaja, kojima pred ovaj hrišćanski praznik uvek skoči cena.

PRAKTIKUJTE USLUGU ZA USLUGU

Ova devojka ima i internet kod kuće, pa joj se to pokazalo korisno kad joj dođu prijatelji

Uvek kada dođu kod mene moji prijatelji mi traže šifru za WiFi. Meni ne bude teško pa im kažem, a oni za uzvrat ili donesu desetak jaja ili idu sa mnom da ih prodajemo na pijaci pred Uskrs. – kaže ona.

NEMOJTE VEROVATI OVAKVIM STVARIMA

Stvarno, teško da se možete obogatiti od dividende aerodroma ˝Nikola Tesla˝ koja iznosti 1.300 dinara, pa sve i da probate ovaj metod 3 koverte i 100 i kusur jaja. Šalu na stranu, dividende možete podići već danas u bilo kojoj Pošti uz ličnu kartu.